Silvio Teunissen loopt de 246 km Spartathlon met (een beetje) hulp van CVS
Lees hier zijn verhaal


De site voor iedereen die graag actief is

"We zijn een groot deel van onze tijd op de been en worden steeds actiever tot op hoge leeftijd. De zorg voor onze voeten wordt daarmee steeds belangrijker voor een actieve, gezonde levensstijl".

Bij Centrum Voor Sportpodologie (CVS) komen mensen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten en wensen voor advies over het verminderen en voorkomen van voetproblemen en voetgerelateerde klachten.

CVS is gespecialiseerd in sportpodologie maar iedereen die graag comfortabel beweegt is op zijn plaats bij de (sport)podoloog. Bij het maken van sportzolen wordt gekeken naar de beweging van de sporter, als niet sporter kunt u zeker ook bij CVS terecht voor een zool met correcties voor staan en lopen. In alles wordt uitgegaan van de bewegende en actieve mens.

Wij helpen u door er voor te zorgen dat u weer optimaal beweegt en presteert zonder (voet)problemen.

U kunt nu ook online een afspraak maken voor een eerste consult of bel: 0512-549881

Agenda

Geen evenementen

Nieuws

Cvs opent webwinkel

Lees meer...

Slippers met eigen voetbed bij CVS!

Lees meer...

CVS bij Tros Radar

Lees meer...

CVS is dealer en aanmeetpunt van de herzog compressiekousen

Lees meer...

Twitter

sportpodologie RT @Juulsblogt: fijne feestdagen namens @sportpodologie CVS Centum voor sportpodologie Drachten https://t.co/72RWzWu3k4
sportpodologie We zijn er weer klaar voor! @burgumrun https://t.co/S6SzxqXnJj
sportpodologie RT @tomjelteslagter: Klaar voor het seizoen dankzij: ready for the season with thanks to @sportpodologie en @SidiSport https://t.co/08uAWqU
sportpodologie Morgen weer present @Burgumrun als sponsor van de 10K. Alle lopers een fijne dag en veel succes maar vooral veel plezier!

CVS

CVS Centrum voor Sportpodologie
De Bolder 58
9206 AR  Drachten

Telefoon 0512-549881
email
www.sportpodologie.nl

Topsport Noord

Sinds maart 2005 is CVS één van de partners geweest van Topsport Noord. Tot op de dag van vandaag vinden (top)sporters mede via Topsport Noord hun weg naar CVS. Hierdoor wordt gewaarborgd dat sporters op een snelle en adequate manier worden geholpen door (para) medici die erin gespecialiseerd zijn om met (top)sporters te werken. podoloog
Zie ook www.topsportnoord.nl

Webwinkel

Onze webwinkel is bedoeld om het u (als klant) makkelijk te maken producten aan te schaffen. Dit kan zijn voor herhalingsaankopen of na advies van de podoloog zonder dat u daarvoor naar de praktijk hoeft te komen. Gemak dient de mens!

Advertentie

Ga naar boven