Veel klachten op de werkvloer zijn voetgerelateerd. Door een afwijking in de voetstand ontstaat een foutieve houding die vaak, zowel statisch (staan achter machines e.d.) als dynamisch, resulteert in voet, enkel, knie, heup, rug en vermoeidheidsklachten. Zeker als de werkomstandigheden ergonomisch optimaal lijken, kan het moeilijk zijn achter de werkelijke oorzaak van de klachten te komen als deze voetgerelateerd zijn.

Als een werknemer last heeft van eerder genoemde klachten kan het zinvol zijn hem/haar voor een podologisch onderzoek aan te melden. Uiteraard zal ook een preventief onderzoek voor uw werknemers in de toekomst veel klachten kunnen voorkomen en kunnen daardoor leiden tot een lager ziekteverzuim.

Bij CVS bestaat de mogelijkheid op individuele basis uw werknemer in onze praktijk te onderzoeken. Preventief onderzoek voor meerdere werknemers kan in overleg ook binnen het bedrijf gedaan worden.
Voor informatie of een afspraak bel 0512-549881 of stuur een berichtje via de contactpagina.

Agenda

Geen evenementen

Nieuws

Cvs opent webwinkel

Lees meer...

Slippers met eigen voetbed bij CVS!

Lees meer...

CVS bij Tros Radar

Lees meer...

CVS is dealer en aanmeetpunt van de herzog compressiekousen

Lees meer...

Compressiekousen

CVS is officieel dealer en aanmeet-punt voor Herzog compressie-kousen. Neem geen risico en laat uw kousen gratis aanmeten!

Je ziet ze steeds meer; de vaak kleurrijke compressiekousen, bij hardlopers maar ook steeds meer in andere takken van sport. En dat is niet voor niets. Het is geen hype gebleken maar een product dat bewezen daadwerkelijk bij kan dragen blessurevrij sporten en herstel na een blessure.
Herzog is een kous met hoge compressie en daarom verstandig deze correct aan te laten meten. Dat kan gratis bij CVS!

Lees hier meer Compressiekousen

CVS

CVS Centrum voor Sportpodologie
De Bolder 58
9206 AR  Drachten

Telefoon 0512-549881
email
www.sportpodologie.nl

Webwinkel

Onze webwinkel is bedoeld om het u (als klant) makkelijk te maken producten aan te schaffen. Dit kan zijn voor herhalingsaankopen of na advies van de podoloog zonder dat u daarvoor naar de praktijk hoeft te komen. Gemak dient de mens!

Ga naar boven