Joop Veenstra
Praktijkhouder
Registerpodoloog
Sportpodoloog

Julia Veenstra
Podotechnicus
Administratie

Sandra van Strien
Voetkundig adviseur
Registerpodoloog io

Anneke Veenstra
Administratie
 

Opleiding Registerpodoloog, register sportpodoloog, manueel therapie (voet), medical taping en sinds 2003 oprichter/eigenaar van CVS Centrum voor Sportpodologie.

Na veel (werk)omzwervingen geinteresseerd geraakt in gezondheidszorg en uiteindelijk gekozen voor de studie Sportpodoloog. Zelf sporter en sportverzorger was de keus voor deze opleiding de ultieme combinatie van sporters van elk niveau kunnen helpen hun sport optimaal uit te kunnen oefenen en tegelijk gesprekspartner van sporters te kunnen zijn. Inzicht hebben in specifieke problematiek en sportspecifiek belasting en blessures van sporters. Begrip voor de doelen, de passie, het doorzettingsvermogen en het belang van het optimaal kunnen sporten. Ongeacht of dit belang persoonlijk en op amateurniveau ligt of op breder vlak bij topsporters.

"De kick sporters maar ook niet sporters weer zo optimaal mogelijk te zien functioneren maakt het elke dag weer de moeite waard!"

Opleiding Podotechnicus, verantwoordelijk voor planning en bedrijfsadministratie.

 

Opleiding Voetkundig adviseur en momenteel in opleiding voor Registerpodoloog.

Gepassioneerd sporter en voor velen een bekend gezicht in de hardloopwereld. Eerst vooral als wegatleet, nu inmiddels helemaal verslingerd aan trailrunning.

Liefhebster van sporten in de breedste zin, van voetbal tot wielrennen, van skiën tot bergwandelen en van hardlopen tot yoga en daarmee ook een perfecte gesprekspartner voor (top)sporters.
Vindt als gediplomeerd hardlooptrainster en yin yoga docente in het lesgeven in beide een heerlijke balans in de 2 uitersten; yang (beweging)  en yin (rust).

Na de studie milieukunde en ruim 20 jaar in de wereld van het (water)milieu werkzaam te zijn geweest, bleef de interesse voor het menselijk lichaam en de wens in die richting verder te gaan nog altijd sterk aanwezig.

Onder het motto: “Nooit te oud om te leren en durf je droom te leven”, letterlijk de stap genomen en momenteel met veel plezier en gedrevenheid de 4-jarige opleiding tot registerpodoloog begonnen. Nu als assistent-podoloog met groot enthousiasme werkzaam bij CVS Centrum voor Sportpodologie.

"Ik heb er zin in en samen met het team helpen wij u bij CVS graag een stap verder."

Administratie en debiteurenbeheer

 

Ga naar boven